Ratificats els CDI entre Andorra amb la República Txeca i San Marino

El passat 31 de gener del 2023, es va ratificar en la Sessió Ordinària del Consell General d’Andorra el Conveni per a eliminar la Doble Imposició en matèria d’impostos, CDI, entre Andorra i la República Txeca. En el mateix acte, es va ratificar també el CDI entre Andorra i el Principat de San Marino.

Amb aquests dos convenis ratificats, Andorra suma actualment 13 CDI. Aquest número està per canviar, ja que es mantenen converses ja avançades amb altres països com Bèlgica, Països Baixos i la República d’Islàndia. Es preveu que se signin aviat els CDI amb aquests països.

D’altra banda, Andorra es troba en negociacions amb altres països d’Europa com el Regne Unit i Alemanya. També està en negociacions amb països llatinoamericans com Mèxic, Paraguai i Xile.