Signat el conveni fiscal entre Andorra i Islàndia

Andorra i Islàndia han rubricat un conveni per a eliminar la doble imposició fiscal, CDI, relacionat amb els impostos sobre la renda i el capital, així com la prevenció de l’evasió i elusió fiscals. Aquest acte es va realitzar l’1 de desembre del 2022 a Andorra.

Una delegació de la República d’Islàndia es va desplaçar fins a Andorra per a mantenir les corresponents negociacions, que es van repartir en 3 dies de treball, per a posteriorment subscriure el nomenat acord.

Les delegacions dels dos països participants han estat liderades per Helga Jónsdóttir, directora del departament de Tributs del Ministeri d’Assumptes Financers i Econòmics d’Islàndia i per Marc Ballestà, secretari d’Estat d’Assumptes Financers Internacionals d’Andorra.

Acabades les negociacions entre tots dos països, cadascun procedirà amb els seus tràmits interns que portaran a la ratificació del text i la seva següent aprovació i signatura per part dels dos Estats.

Tenint en compte al conveni subscrit amb Islàndia, Andorra ha negociat fins avui 15 Convenis per a evitar la Doble Imposició Fiscal i prevenir l’evasió fiscal amb els següents països: Unió dels Emirats Àrabs, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal, Xipre, San Marino, Hongria, República Txeca, Països Baixos, Mònaco i Croàcia.