Es dóna inici a la campanya de la renda IRPF a Andorra

Des de l’1 d’abril tots els contribuents andorrans i tots els residents fiscals a Andorra estan cridats a presentar la declaració de la renda IRPF a Andorra. El termini màxim de presentació és fins al 30 de setembre de 2021. Les rendes a presentar són les obtingudes durant l’exercici fiscal de l’any 2020.

Durant els mesos que dura la declaració de la renda, les assessories fiscals i comptables d’Andorra estan concentrades en la preparació dels documents necessaris perquè els contribuents puguin complir amb aquesta obligació fiscal. Si desitja tenir més informació sobre qui ha de realitzar-la, com són les retencions i deduccions o tenir informació general sobre la declaració de la renda, pot trobar-la en la nostra pàgina Declaració de la Renda a Andorra.

Si desitja més informació sobre els serveis que Abast Global – Andorra Solutions ofereix en matèria fiscal i comptable, tan sols completi el nostre formulari de contacte i un dels nostres assessors li atendrà la brevetat possible.