Conveni fiscal contra la doble imposició entre Holanda i Andorra

 

Des d’octubre de 2020, Andorra és membre oficial de l’FMI. Els països membres estan organitzats en grups amb interessos mutus. Andorra va sol·licitar integrar-se al grup liderat per Bèlgica i Holanda, a causa de les similituds financeres que comparteixen. Al novembre de 2020, Eric Jover, ministre de finances del Principat d’Andorra, es va reunir amb el seu homòleg holandès, Wopke Hoekstra. El motiu va ser avançar en les negociacions del conveni per a evitar la doble imposició entre els dos països.

Des de 2011 està actiu l’acord per a l’intercanvi d’informació fiscal entre Andorra i Holanda. No obstant això, la signatura del conveni de doble imposició entre Andorra i els Països Baixos milloraria la col·laboració entre tots dos països creant un marc comercial i legal positiu.

Pròximament informarem dels avanços d’aquesta negociació.