Nova seu corporativa de Abast – Andorra Solutions

Ens complau informar-los que Abast – Andorra Solutions traslladarà les seves oficines corporatives a la Torre, localitzada en el centre de Escaldes. Amb aquesta nova ubicació Premium, en una de les zones més exclusives del Principat, Abast – Andorra Solutions concentrarà allí la seva activitat professional i atendrà els seus clients i col·laboradors. El nou espai compta amb una zona exterior privada en la qual es realitzaran els esdeveniments corporatius organitzats per la Firma.

El trasllat de les oficines es realitzarà durant l’estiu 2023

És una de les zones més emblemàtiques d’Andorra, amb una gran activitat comercial concentrada al Carrer Carlemany, també coneguda com “The Shopping Mile” i “Vivand”.

El soci director de Abast, Marc Urgell, comenta el següent: “Aquestes noves instal·lacions estan a l’altura de la magnitud del projecte i dels seus clients, en el centre neuràlgic dels negocis del país, i ens permetran créixer i continuar aportant valor afegit”.