Residència passiva a Andorra per a persones amb alt patrimoni net

En el nostre últim vídeo cobrim per què les persones amb alt patrimoni net consideren la residència passiva (no lucrativa) a Andorra. El Principat és conegut per la seva alta qualitat de vida, alhora que té baixos impostos, béns arrels de baix cost i baixos despeses de manutenció i despeses diàries. Hi ha altres beneficis que inclouen els avantatges dels guanys de capital, de propietat, d’herència i d’impost sobre el patrimoni i un impost sobre la renda molt baix, de l’5-10% sobre els ingressos qualificats / rendiments d’inversió.

El Principat és ideal tant per negocis com per al gaudi. El seu clima polític i la seva economia són molt estables. Viure amb parella, famílies o germans, Andorra ofereix alts estàndards de vida en un entorn segur, multicultural, discret i poc massificat. Ofereix excel·lents centres d’educació i salut. També bones vies de comunicació als països veïns. Gaudeix nostre vídeo.